E-mail: hi@familyfully.com

Kuka on Phoebe Dynevor, “Bridgerton”-tähti, joka esittää Daphne Bridgertonia?

Jos olet katsonut edes viisi minuuttia Bridgertonia, Netflixin uusinta humalasarjaa, TIEDÄT, että yksi sarjan suurimmista tähdistä on Phoebe Dynevor, Daphne Bridgertonin takana oleva näyttelijä. Voit saada hänet kiinni Lontoon korkean yhteiskunnan kohtaamiseen sarjan Gossip-Girl-meets-Jane-Austen-maailmassa, jossa on skandaaleja, romantiikkaa ja huhuja, ja samalla tietysti upeat kylpytakit ja kyynärpäämittaiset hanskat. Tämä oli Phoeben ensimmäinen iso päärooli, ja minulla on aika hyvä tunne, että hän ei lähde minnekään lähiaikoina. Joten, jos et ole jo Phoebe Dynevorin kelkassa, sinun on parasta kiirehtiä ja hypätä kyytiin, koska sanon sinulle, rn, tästä tytöstä tulee suuri. Sillä välin tässä on kaikki, mitä sinun tulee tietää Phoebesta, jotta pääset vauhtiin.

Hän on kotoisin vanhasta iloisesta Englannista.
Manchesterista, tarkalleen! Brittiläinen aksentti, joka hänellä on Bridgertonissa, on 100 % aito, vaikka hänen täytyikin tehdä siitä hieman tyylikkäämpi sopiutuakseen rooliin. Hän syntyi siellä vuonna 1995 (mikä tekisi hänestä 25-vuotiaan) ja hänellä on kaksi nuorempaa sisarusta.

Hänellä on näytteleminen DNA:ssaan.
Jos sinä (tai ehkä äitisi?) on brittiläisten saippuoiden fani, niin saatat vain tunnistaa Phoeben äidin Coronation Streetin näyttelijänä Sally Dynevorina. Ja mainitsinko, että hänen isänsä on myös alalla? Hänen nimensä on Tim Dynevor ja hän on näyttelijäksi ryhtynyt käsikirjoittaja. Kun he ovat vanhempasi, ei todellakaan ole yllätys, kun sinusta tulee hullu lahjakas näyttelijä.

Olet varmaan jo nähnyt hänet televisioruudullasi.
On hyvä mahdollisuus, että tunnistat Phoeben hänen toistuvasta roolistaan hittisarjassa Younger. Jos unohdat, hän esittää Clarea, irlantilaista baarimikkoa, joka lyö Googlen työntekijää, joka menee naimisiin Joshin kanssa vihreästä kortista ja tulee sitten raskaaksi tämän vauvan kanssa. Hauska tosiasia: Tämä rooli oli Phoeben amerikkalainen TV-debyytti hänen työskenneltyään muutaman vuoden brittitelevisiossa. Ennen Youngeria hän näytteli Lotti Mottia Snatchissa yhdessä Rupert Grintin kanssa (jonka saatat tuntea paremmin Ron Weasleyna) ja hän oli myös Martha Cratchit Dickensianissa. Hänen ensimmäinen näyttelijänroolinsa oli kuitenkin vuonna 2014 TV-ohjelmassa Waterloo Road, jossa sattuu olemaan myös hänen Bridgertonin näyttelijä Regé-Jean Page.

Hän kuuntelee musiikkia päästä hahmoon.
Jotkut näyttelijät saattavat mieluummin mennä täysmenetelmään päästäkseen hahmoon à la Daniel Day-Lewis, mutta näyttää siltä, että Pheobe suosii jotain hieman vähemmän äärimmäistä. Elle UK -lehden haastattelussa Phoebe kertoi tehneensä Bridgerton-soittolistan päästäkseen Daphnen ajattelutapaan. “Soitin paljon klassista musiikkia, kuten Debussyn Clair De Lunea, mutta myös joitain odottamattomia kappaleita, kuten Amélie ja “La La Land” tuomaan romantiikkaa. Mukana on myös muutamia itkulauluja, yksi jokaiseen mielialaan, jossa Daphne voi koskaan olla. Tämä ja erilaiset peruukit auttoivat minua koskettamaan Daphnea hänen matkansa eri hetkinä.”

Hänellä on mielipiteitä ja hän ei pelkää jakaa niitä.
Voiko nainen käyttää alustaansa puolustaakseen sitä, mihin uskoo? Rakastamme nähdä sen! Voit nähdä Phoeben olevan erittäin äänekäs hänen Instagramissaan tukemassa asioita, joista hän välittää, kuten Black Lives Matter, naisten oikeudet, rasisminvastaisuus, median naisten kohtelu ja työntekijöiden oikeudet. Ikään kuin emme jo rakastaisi häntä tarpeeksi!

E-mail: hi@familyfully.com