E-mail: hi@familyfully.com

Pamela Andersonin faktoja: Baywatch-tähden ikä, aviomiehet, lapset ja nettovarallisuus paljastettiin

Pamela Anderson oli yksi 1990-luvun suurimmista julkkisnimistä, koska hän näytteli päärooliaan CJ Parkerina TV-ohjelmassa Baywatch.
Kuuluisa malli ja näyttelijä on taas julkisuudessa. kiitos uudesta Disney+ -sarjasta Pam ja Tommy, jossa Lily James näytteli häntä 1990-luvulla hänen surullisen avioliitonsa aikana muusikko Tommy Leen kanssa. Pamela tunnetaan parhaiten erilaisista esiintymisistä Playboy-lehdissä sekä rooleistaan Baywatchissa, Home Improvementissa ja VIP:ssä. Hän on esiintynyt myös useissa elokuvissa, kuten Raw Justice, Barb Wire ja Blonde and Blonder (2008). Pamela on esiintynyt myös useissa tosi-tv-ohjelmissa, kuten Tanssii tähtien kanssa ja Dancing on Ice. Hän on myös merkittävä eläinoikeusaktivisti ja tukenut useita PETA-hankkeita.

Kuinka vanha Pamela Anderson on?
Pamela Anderson syntyi 1. heinäkuuta 1967. Hän juhli täytti 54 vuotta vuonna 2021. Hän syntyi Ladysmithissä, Brittiläisessä Kolumbiassa, Kanadassa, ja on uunin korjaaja Barry Andersonin ja tarjoilija Carolin tytär. Hänen isoisoisänsä Juho Hyytiäinen oli suomalainen ja lähti Suomen suuriruhtinaskunnasta (silloin osa Venäjän keisarikuntaa) Kanadaan vuonna 1908. Hän muutti nimensä Andersoniksi tullessaan maahanmuuttajana. Hänellä on myös nuorempi veli Gerry, näyttelijä ja tuottaja, joka on työskennellyt hänen rinnallaan useissa projekteissa.

Kuinka monta miestä Pamela Andersonilla on ollut?
Pamela Anderson avioitui hänen ensimmäinen aviomiehensä, Tommy Lee, Mötley Crüen rumpali, vuonna 1995, kun hän oli tuntenut hänet vain neljä päivää. He menivät naimisiin rannalla, ja hänen äitinsä löysi avioliiton People-lehdestä. Heillä oli myrskyisä avioliitto, ja Lee pidätettiin puolison pahoinpitelystä pahoinpitelyn jälkeen. Hänet tuomittiin kuudeksi kuukaudeksi Los Angelesin piirikunnan vankilaan. Pari erosi vuonna 1998. Pamela oli tuolloin kihloissa malli Marcus Schenkenbergin kanssa, mutta he erosivat vuonna 2001. Hän oli sitten kihloissa laulaja Kid Rockin kanssa, ennen kuin hän erosi vuonna 2003. Vuonna 2006 kuitenkin ilmoitettiin, että pari mennä naimisiin jahdilla lähellä Saint-Tropezia, Ranskaa. Myöhemmin samana vuonna Pamela haki avioeroa vedoten sovittamattomiin erimielisyyksiin. Huhun saatuaan palata yhteen Tommy Leen kanssa, Pamela ilmoitti vuonna 2007 olevansa kihloissa elokuvatuottaja Rick Salomonin kanssa. Pariskunta avioitui pienessä seremoniassa Las Vegasissa. Se kuitenkin mitätöitiin vuoden 2008 alussa. Vuonna 2014 Pamela ilmoitti menneensä uudelleen naimisiin Salomonin kanssa, mutta erosivat uudelleen vuonna 2015. Sitten hän alkoi seurustella ranskalaisen jalkapalloilijan Adil Ramin kanssa vuonna 2017, mutta erosi kaksi vuotta myöhemmin. Vuonna 2020 Pamela meni naimisiin Hollywood-tuottaja Jon Petersin kanssa. Vain kuukautta myöhemmin hän ilmoitti, että he olivat eronneet, ja väitti myöhemmin, ettei ollut koskaan ollut laillisesti naimisissa. Myöhemmin samana vuonna Pamela meni naimisiin henkivartijansa Dan Hayhurstin kanssa. Vuonna 2022 hän ilmoitti, että he olivat eronneet.

Kuinka monta lasta Pamela Andersonilla on?
Pamela Andersonilla on kaksi lasta. Hänellä on kaksi poikaa entisen aviomiehensä Tommy Leen kanssa: Brandon Thomas (s. 5. kesäkuuta 1996) ja Dylan Jagger (s. 29. joulukuuta 1997). Brandon aloitti uransa teini-iässä mallina. ”En todellakaan ollut kiinnostunut työskentelemään viihdeteollisuudessa; no ei mallinnus per sana; enkä koskaan todellakaan ajatellut, että minulla olisi mallin ulkonäkö”, hän sanoi. “Olen aina ajatellut, että haluan olla elokuvissa, ja mallien on oltava erittäin pitkiä ja hyvännäköisiä.”

Hänen näyttelijäuransa alkoi muutama vuosi myöhemmin, ja hän on näytellyt myös tosi-sarjassa The Hills : Uudet alut. Brandon ja hänen isänsä Tommy olivat mukana tappelussa vuonna 2018, jossa kerrotaan, että Brandon löi ja putosi kuuluisan isänsä kanssa. Dylan on myös malli ja toimii myös muusikkona. Hän on työskennellyt Armani Exchangen, Coachin, Dolce & Gabbanan ja Hugo Bossin kanssa ja kuului aiemmin Midnight Kids -yhtyeeseen.

Mikä on Pamela Andersonin nettovarallisuus?
> Celebrity Net Worthin mukaan Pamelan nettovarallisuuden arvioidaan olevan 20 miljoonaa dollaria.

E-mail: hi@familyfully.com