E-mail: hi@familyfully.com

Miley Cyrus

Miley Ray Cyrus on laulaja-lauluntekijä ja näyttelijä. Hän on osa kuuluisaa Cyrus-perhettä, johon kuuluu hänen isänsä, kantrilaulaja Billy Ray Cyrus; hänen veljensä, metroasemamuusikko Trace Cyrus ja hänen sisarensa, laulaja Noah Cyrus. Hänen suuri murtonsa tuli vuonna 2006, kun hän näytteli Disney Channel -sarjassa Hannah Montana, joka kertoo tytöstä, joka elää kaksoiselämää opiskelijana ja poptähtenä. Vuonna 2015 hän oli ehdolla ensimmäiselle Grammy-palkinnolle neljännestä albumistaan, Bangerz.

Dolly Parton julkaisee kunnianosoituksen Miley Cyrusille hänen 30. syntymäpäivänään: “Can’t Wait to Celebrate with You”
Kantritähti ja Cyrus isännöivät yhdessä Miley’s New Year’s Eve Partyn ensi kuussa NBC-kanavalla. Dolly Parton kunnioittaa kummitytärtään Miley Cyrusia tämän 30-vuotissyntymäpäivänä! Keskiviikkona kantritähti julkaisi kunnianosoituksen Cyrusin virstanpylvään syntymäpäivän kunniaksi ja jakoi kuvia itsestään ja Wrecking Ball -laulajasta heidän äskettäisestä valokuvauksestaan mainostaakseen heidän tulevaa esiintymistään yhdessä NBC:ssä ensi kuussa. “Hyvää syntymäpäivää @MileyCyrus!” Parton, 76, kirjoitti Instagramin kuvatekstissä. ”En malta odottaa, että pääsen juhlimaan kanssasi ja soittamaan uutta vuotta! Kuvissa he poseerasivat vierekkäin pukeutuneena loistaviin asuihin. Yhdessä kuvassa Cyrus syleilee Partonia takaapäin, kun molemmat välähtävät leveästi hymyillen kameralle. Maanantaina NBC ilmoitti, että Parton ja Cyrus isännöivät yhdessä Miley’s New Year’s Eve Party -tapahtuman, koska ohjelma palaa toiseen osuuteensa Miamissa 31. joulukuuta. Sisältää kokoonpanon tulevista musiikkivieraista ja se on tuotettu. kirjoittanut SNL:n luoja ja vastaava tuottaja Lorne Michaels.

“Miley’s New Year’s Eve Party -juhlissa on kyse lumoamisesta ja parhaanne pukemisesta”, Cyrus sanoi ilmoituksen yhteydessä julkaistussa mainosvideossa. “No, me teemme sitä joka päivä. Eikö me, Miley?” vastasi Parton. “Opetit minulle hyvin”, Plastic Hearts -esiintyjä kertoi kantriikonille, joka sanoi sitten esityksestä: “Se tulee olemaan legendaarinen.” Viime syyskuussa Cyrus ylisti Partonia sen jälkeen, kun Rock and Roll Hall of Famer oli listattu Timen vuoden 2021 100 vaikutusvaltaisimman ihmisen joukkoon, ja kirjoitti profiilinsa kutsuen Partonia “humanitaarisen avun määritelmäksi”. ”Oletko koskaan tavannut ketään, joka ei rakasta Dolly Partonia? En ole koskaan tehnyt, Cyrus kirjoitti tuolloin. ”Dolly ei ole vain idolini vertaansa vailla olevan uransa vuoksi – hän on myös roolimallini vankan moraalinsa ja arvojensa vuoksi. Pohjimmiltaan hän on humanitaarisen määritelmä.” ”Hän on myös maailman moitteettoman määrätietoisin kävelyristiriita, joka on kehittänyt ikonisen ilmeensä kaupungin kulkurien inspiraation jälkeen. Nyt hänet tunnetaan pyhänä, jopa jumalallisena hahmona”, hän jatkoi. Cyrus totesi myös, että hänen kummiäitinsä määrittävät piirteet ovat hänen “rehellisyys, totuus ja usko”. ”Ihmiset pyytävät Dollylta opastusta, ja hän tietää sen. Hän kantaa tätä vastuuta samalla ylellisyydellä ja ylpeydellä kuin heiluu kaksiosaisessa Nudie-puvussa”, hän lisäsi tuolloin. “Hän ymmärtää, kuinka vaikuttavia hänen valintansa ovat yhtenä kantrimusiikin ikonisimmista ja voimakkaimmista äänistä, eikä hän jätä ketään taakse.”

E-mail: hi@familyfully.com