E-mail: hi@familyfully.com

Jaden Smith Age, Net Worth, tyttöystävä, perhe ja elämäkerta

Nettovarallisuus 8 miljoonaa dollaria
Nimi Jaden Smith
Syntymäaika 8. heinäkuuta 1998
Ikä 24 vuotta vanha
Sukupuoli Mies

Jaden Smith eli Jaden Christopher Syre Smith on amerikkalainen räppäri ja näyttelijä. Vuodesta 2022 lähtien Jaden Smithin nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Hän ylisti mainetta näyttelemällä “Christopher Gardner Jr:n” roolia. yhdysvaltalaisessa biografisessa draamaelokuvassa “The Pursuit of Happyness”. Hän sai myös hahmon “Dre Parker” lasten kamppailulajielokuvaan “The Karate Kid”. Hän jatkaa aktiivisesti sosiaalisen verkostoitumisen sivustoilla, kuten Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa ja muilla, ja julkaisee usein omituisia kuvatekstejä Instagramissa. Hän on kerännyt valtavasti faneja sosiaalisessa mediassa.

Jaden Smith Wiki/Biografia
Syntynyt 8. heinäkuuta 1998, Jaden Smith on 24 vuotta vanha vuodesta 2022 lähtien. Hänet kasvatettiin ja varttui ylemmän keskiluokan perheessä Malibusta, Kaliforniasta, USA:sta. Hän on kansallisuudeltaan amerikkalainen ja uskoo kristilliseen uskontoon. Hän kävi New Village Leadership Academyssa Kaliforniassa saadakseen varhaiskoulutusta, mutta pian hän keskeytti opinnot ja aloitti opiskelun kotona. Hän ei käynyt mitään korkeakoulua. Hänen vanhempansa vaikuttivat häneen suuresti, ja hän peri näyttelijätaitonsa heiltä. Lapsuudesta lähtien hän päätti liittyä viihdeteollisuuteen ja aloitti työskentelyn hyvin nuorena.

Nimi Jaden Smith
Koko nimi Jaden Christopher Syre Smith
Nettoarvo 8 miljoonaa dollaria
Syntymäaika 8. heinäkuuta 1998
Ikä 24 vuotta vanha
Syntymäpaikka Malibu, Kalifornia, USA
Tällä hetkellä live Malibussa
Ammatti Räppäri ja näyttelijä
Debyytti-TV Sarja: All of Us (2003 – 2006)
Musiikkivideo: Never Say Never (2010)
Elokuva: The Pursuit of Happyness ( 2006)
Vuosia 2002 – nykyhetki
Kuuluisa rooli Reggie TV-sarjassa All of Us (2003 – 2006)
Kansallisuus Amerikkalainen
Uskonto Kristitty
Etnisyys Afrikkalainen-kreoli-barbadilainen ja afrikkalais-kreoli-jamaikalainen alkuperä
kotikaupunki Mal ibu, Kalifornia
Horoskooppimerkki Syöpä
Koulu/Lukio New Village Leadership Academy, Kalifornia, Yhdysvallat
Koulutustutkinto> Kotikoulu
Perhe, tyttöystävä ja ihmissuhteet
Jaden Smithin vanhemmat ovat Will ja Jada Pinkett Smith. Jaden Smithin isän nimi on Will Smith, joka on kuuluisa näyttelijä. Jaden Smithin äidin nimi on Jada Pinkett Smith, joka työskentelee mallina. Hänellä on myös kaksi sisarusta. Hänen vanhemman velipuolensa nimi on Trey Smith ja hänen nuoremman sisarensa nimi on Willow Smith. Hänen sisaruksensa kuuluvat myös näyttelijän ammattiin.

Jaden Smithin siviilisääty on naimaton. Hän on ollut suhteissa monien naisten kanssa, kuten näyttelijä Sarah Snyder, Odessa Adlon ja Kylie Jenner. Äskettäin hänellä on huhuttu suhde hänen näyttelijäparansa Cara Delevingnen kanssa. Heidän molemmat on nähty juhlivan ystävänpäivää yhdessä.

Isännimi Will Smith
Äidin nimi Jada Pinkett Smith
Veli Nimi Trey Smith (velipuoli)
Siskon nimi Willow Smith
Tyttöystävä Sarah Snyder (ex), Odessa Adlon (ex), Kylie Jenner (Ex), Cara Delevingne (huhutaan)
Siviilisääty Ei naimaton

Fyysinen ulkonäkö

  • Jaden Smith on nuori hyvännäköinen älykäs ja komea poika, jolla on hurmaava ja reipas luonne. Hänellä on vahva ja houkutteleva ruumiinrakenne, vaikuttavat vartalomitat ja normaali vartalotyyppi.
  • Hän on noin 5 jalkaa 7 tuumaa pitkä ja hänen ruumiinpainonsa on noin 65 kg. Hänellä on lyhyet ja tyylikkäät tummanruskeat hiukset, ja hänellä on myös rakkuloita tummanruskeat kauniit ja lumoavat silmät.
  • Korkeus (n.) senttimetreinä: 173 cm
  • metreinä: 1,73 m
  • jalkaina tuumaa: 5′ 7″
  • Paino (noin) kilogrammoina: 65 kg
  • paunaa: 143 lbs
  • Silmä Väri rakkuloita tummanruskea
  • Tummanruskea hiusväri

Palkinnot
Jaden Smith voitti Saturn Award -palkinnon kategoriassa paras Nuoremman näyttelijän esitys vuonna 2009 ja “MTV Movie Award” läpimurtosuorituksesta vuonna 2007. Hän oli myös voittaja 2006 “PFCS Award”, 2014 “Razzie Award”, 2007 “Teen Choice Award”, 2018 ” Queerty Award” ja 2011 “Young Artist Award”. Lisäksi hänet oli ehdolla “OFTA Film Award”, “People’s Choice Award”, “MTV Movie Award” ja “Image Award” -palkintoihin useaan otteeseen eri kategorioissa.

Jaden Smith Net Arvoinen yhteenveto
Vuodesta 2022 lähtien Jaden Smithin nettovarallisuus on 8 miljoonaa dollaria. Hän ansaitsee näyttelijäurallaan huomattavan summan ja ansaitsee rahaa myös lauluhankkeillaan.

E-mail: hi@familyfully.com